Saturday, September 8, 2012

Hari Raya 2012

Mak datuk dah bersawang sungguh blog ni, manalah tuan tanah dia ni pegi. Jom kita tengok gambar waris2 Haji Omar & Hjh Amanah. Gambar tahun ni tak cukup korum la sebab turn beraya di rumah mertua dulu bagi yang masih ada mertua lagi. Apa2 pun layannnnnnnnnnn 


Family Kak Long... tak cukup korum...Faez, Kak Long dan Dr Khairul (yang kena kerja dipagi raya....)

Family Kak Noor
Barisan Belakang Dari Kiri ... Ayna, Ayu, Ira, Amy, Eija, Ayien
Barisan Depan Dari Kiri ... Iwan, Echa, Kak Noor, Abang Rin, Aril

Family Kak Mah.. Mat Shah & Kak Mah. Farhan/Fareez... tolong emailkan gambar raya korang satu family ye

Family Kak Lah ... Hafeez, Shasha, Kak Lah & Wan Pie

Family Mek... Shafiq, Brahim dan Mek

Family Yin... Harith, Yin & Tanty

Family Som ... Ijat, Afiz, Enal, Som, Lisa, Aliya

Family Gee ... Gee, Dania, Daniel, Danish, Radzuan dan Dafiy

Family Enab... Ika, Saidon, Enab, Iki dan Amir

Aril dan Ayien

Ayu, Iwan, Ayna & Aisyah

p/s Sesiapa yang nak gambarnya ada di sini sila emailkan gambar pada moderator yer...
- Family Kak Mah
- Family Lan
- Family Ariff

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete